Hangzhou Realy Tech Novel Coronavirus SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test Device saliva 20 ks

Hangzhou Realy Tech Novel Coronavirus SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test Device saliva 20 ks

EAN 3701105707821
Kód výrobcu K511416D
PLU 37179
Skladová dostupnosť Skladom
Merná jednotka balení
Antigénny rýchly test - Covid-19

Tovar nie je dostupný

Popis produktu:

【SÚHRN】

COVID-19 je akútne respiračné infekčné ochorenia. Ľudia sú všeobecne náchylní. V súčasnej dobe sú hlavným zdrojom infekcie pacienti infikovaní novým koronavírusy; asymptomaticky infikovaní ľudia môžu byť tiež zdrojom infekcie. Na základe súčasného epidemiologického šetrenia je inkubačná doba 1 až 14 dní, väčšinou 3 až 7 dní. Medzi hlavné prejavy patrí horúčka, únava a suchý kašeľ. V niekoľkých prípadoch sa vyskytuje upchatý nos, nádcha, bolesť hrdla, myalgia a hnačka.

【ZÁSADA】

Novel Coronavirus (SARS-ČOV-2) Antigén Rapid Test Cassette (ster) je imunochromatografický membránový test, ktorý používa vysoko citlivé monoklonálne protilátky proti novému koronavírusy.

Skúšobné zariadenie sa skladá z nasledujúcich troch častí, menovite podložky pre vzorku, podložky pre činidlá a reakčné membrány. Celý pás je upevnený vnútri plastového zariadení. Reakčná membrána obsahuje koloidné zlato konjugovanej s monoklonálnymi protilátkami proti Novel coronavirus; reakčná membrána obsahuje sekundárnej protilátky proti Novel coroinavirus a polyklonálnej protilátky proti globulínu, ktoré sú preimobilizovány na membráne.

Keď je vzorka pridaný do okienka pre vzorku, konjugáty sušené v reakčnej podložke sú rozpustené a migrujú spolu so vzorkou. Ak je vo vzorke prítomný nový koronavírus, komplex vytvorený medzi konjugátom proti novému korinaviru a vírusom bude zachytený špecifickým monoklonálnym koronavirovým poťahom na T oblasti.

Nech vzorka obsahuje vírus alebo nie, roztok pokračuje v migrácii, aby narazil na iné činidlo (protilátku anti-IgG), ktoré viaže zostávajúce konjugáty, čím vytvára červenú čiaru v oblasti C.

【ČINIDLÁ】

Reakčná membrána obsahuje koloidné zlato konjugovanej s monoklonálnymi protilátkami proti novému koronavírusy; reakčná membrána obsahuje sekundárnej protilátky proti novému korinaviru a polyklonálnej protilátky proti myšiemu globulínu, ktoré sú vopred imobilizované na membráne.

【SKLADOVANIE A STABILITA】

Uchovávajte novú Koronavirové (SARS-ČOV-2) kazetu s rýchlym testom antigénu (tampón) pri izbovej teplote alebo v chlade (2-30 ° C). Chráňte pred mrazom. Všetky činidlá sú stabilné až do dátumu exspirácie vyznačeného na ich vonkajšom obale a fľaši s pufrom.

【ODBER A PRÍPRAVA VZORIEK】

1. Odber vzoriek:

Vzorka orálny tekutiny by mal byť nasávaný pomocou odberových nástrojov dodávaných so sadou. Postupujte podľa podrobných pokynov na použitie nižšie. S týmto testom by sa nemali používať žiadne iné nástroje pre odber. Možno použiť orálny tekutinu odobratú kedykoľvek počas dňa.

2. Príprava vzoriek:

Keď sú sliny odobraté, postupujte podľa pokynov na prípravu vzorky s pufrom dodaným so súpravou.

2) nazofaryngálne a orofaryngeálne výtery

Vložte tampón do extrakčnej skúmavky, ktorá obsahuje pufer na extrakciu vzoriek. Otáčajte tampónom vnútri skúmavky kruhovým pohybom, aby sa rolovala strana extrakčnej skúmavky tak, aby bola kvapalina exprimované a reabsorbovaná z tampónu, tampón vyberte. Extrahovaný roztok bude použitý ako skúšobná vzorka.

【NÁVOD NA POUŽITIE】

Pred testovaním nechajte testovacie zariadenia, vzorka a extrakčné pufer na dosiahnutie rovnováhy na izbovú teplotu (15-30 ° C). Po dobu najmenej 10 minút pred odberom vzorky orálny tekutiny nevkladajte do úst nič, vrátane jedla, pitia, gumy, tabaku, vody a ústnych vôd.

1. vypľuje dostatok slín do misky / vaku na sliny.

2. Vyberte extrakčné skúmavku a fľašu extrakčného pufra, odstráňte viečko fľaše extrakčného pufra a pridajte všetok extrakčný pufer do extrakčnej skúmavky.

3. Odkapávejte kvapkou dostatok slín, uistite sa, že hladina kvapaliny nepresahuje tunel medzi dolným airbagom a plastovou rúrkou, všetky sliny v plastovej rúrke preneste do extrakčnej trubice.

4. Vyberte trysku a uzavrite ju do extrakčnej skúmavky, jemne s ňou asi 5 sekúnd vertikálne pretrepávajte, aby sa sliny dobre premiešali s extrakčným pufrom. Preložte použitý pohár / sáčok na polovicu a zlikvidujte ho do plastového vrecka ako lekársky odpad v súlade s miestnymi predpismi.

5. Vyberte testovacie zariadenie z uzavretého fóliového vrecka a použite ho čo najskôr. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak sa test vykoná ihneď po otvorení fóliového vrecka. Položte testovacie zariadenia na čistý a rovný povrch. Preneste 3 kvapky vzorky do jamky na vzorku testovacieho zariadenia zvisle, spustite časovač.

6. Prečítajte si výsledok za 10 ~ 20 minút. Výsledok Neinterpretujte po 20 minútach.

【INTERPRETÁCIA VÝSLEDKOV】

POZITÍVNE: Objaví sa dve červené čiary. Jedna červená čiara sa objaví v kontrolnej oblasti (C) a jedna červená čiara v testovacej oblasti (T). Tieň farby sa môže líšiť ,, ale ak existuje len slabá čiara, malo by sa to považovať za pozitívny.

NEGATÍVNE: V kontrolnej oblasti (C) sa objaví iba jedna červená čiara a v testovacej oblasti (T) žiadna čiara.

Negatívny výsledok naznačuje, že vo vzorke nie sú žiadne nové častice koronavírusy alebo je počet vírusových častíc pod detegovateľným rozsahom.

INVALID: V kontrolnej oblasti (C) sa neobjaví žiadna červená čiara. Test je neplatný, aj keď existuje oblasť ontestu linky (T). Najpravdepodobnejším dôvodom zlyhania kontrolné linky je nedostatočný objem vzorky alebo nesprávne procedurálne techniky. Skontrolujte postup testu a opakujte test s novým testovacím zariadením. Ak problém pretrváva, okamžite prestaňte testovaciu súpravu používať a kontaktujte miestneho distribútora.

【FUNKCIE】

Typ vzorky: Sliny
Doba testovania: 10 minút
Citlivosť: 93,9%
Špecifickosť:> 99,58%

Zoznam antigénnych testov, pre ktoré vydalo ministerstvo výnimku nájdete tu:

https://www.mzcr.cz/seznam-antigennich-testu-pro-ktere-vydalo-mz-vyjimku/

DPH odpustilo podľa rozhodnutia Ministerstava financií. Toto rozhodnutie je oznámené podľa § 260 ods. 3 daňového poriadku zverejnením vo Finančnom spravodajcovi.

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.SK platba kartou