DOMESTOS Extended Power Pine 2 l

DOMESTOS Extended Power Pine 2 l

EAN 5996037079544
Kód výrobcu 68150895
PLU 36593
Skladová dostupnosť Skladom
Merná jednotka ks
Tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok s vôňou ihličnanov.

Tovar nie je dostupný

Popis produktu:

Tekutý čistiaci prostriedok DOMESTOS Extended Power Pine je jedinečným pomocníkom v domácnosti pre hygienickú čistotu a bezpečia. Účinne dezinfikuje silne znečistené miesta a zabíja 99,9% známych baktérií a vírusov. Odstraňuje nečistoty a odolné škvrny a zanecháva príjemnú vôňu borovice. Univerzálny dezinfekčný prípravok s obsahom aktívnych molekúl možno používať ako v neriedenom stave, tak aj riedený s vodou. Vďaka extra hustej konzistencii priľne k povrchu i pod vodnou hladinou a perfektne tak ako wc gél vyčistí toaletu.

vlastnosti:
Viacúčelový čistiaci prostriedok DOMESTOS Extended Power Pine s vôňou borovice
Je špeciálne vyvinutý pre dezinfekciu silne znečistených miest
Likviduje 99,9% známych baktérií a vírusov
Účinne odstraňuje nečistoty a odolné škvrny
Zanecháva príjemnú borovicovú vôňu
Prípravok je možné používať neriedený alebo riedený s vodou
Extra hustý čistič priľne k povrchu i pod vodnou hladinou

použitie:
Neriedený - intenzívna dezinfekcia:

Záchodovej misy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80 ml) a nechajte pôsobiť 30 minút k likvidácii baktérií, húb, vírusov a spór. Pre optimálnu dlhodobú ochranu proti vodnému kameňu a mikroorganizmom používajte prípravok aspoň raz denne.
Odtoky kuchyňa / kúpeľňa: pre dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.
Umývadlá: nalejte do odtoku a prepadu a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.

Riedený - dezinfekcia:

Podlahy a pracovné plochy: pridajte 180 ml prípravku do 5 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy.
Hubky a handričky na riad: pridajte 90 ml prípravku do vedra naplneného do polovice vodou (2,5 l) a nechajte 60 minút máčať.

Riedený - bielenie bielizne:

Pridajte 20 ml prípravku do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vyplákajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné pre použitie v domácnostiach sa septickými nádržami (20 ml).
zloženie:
chlórnan sodný, menej ako 5% bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum, hydroxid sodný; Amíny, C12-18-alkyl N-oxidy.

Upozornenie:
Nepoužívajte na smaltované alebo pokovované (pochrómované / pozlátené) povrchy. Nepoužívajte neriedený na podlahy. Nepoužívajte na vlnu, hodváb, farebné prádlo, syntetické tkaniny, kožu alebo odevy so špeciálnou úpravou (napr. Nehorľavé). Vždy dbajte pokynov výrobcu tkaniny. Zabráňte kontaktu s textíliou / nábytkom / koberci - môže dôjsť k poškodeniu. Pri rozliatí postihnuté miesto utrite a opláchnite dôkladne čistou vodou. Po použití si umyte ruky.

Parametre

Značka Domestos
Výrobca Unilever
Zaradenie-čistiace prostriedky WC

Súbory:

domestos-extended-power-pine.pdf

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.SK platba kartou