JOYSBIO (Tianjin) Biotechnology Co., Ltd., SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) 20 ks

JOYSBIO (Tianjin) Biotechnology Co., Ltd., SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) 20 ks

EAN 4045365122345
Kód výrobcu PZN17204563
PLU 33469
Skladová dostupnosť Skladom
Merná jednotka balení
Antigénny rýchly test - Covid-19

Tovar nie je dostupný

Popis produktu:

【SÚHRN】

COVID-19 je akútne respiračné infekčné ochorenia. Ľudia sú všeobecne náchylní. V súčasnej dobe sú hlavným zdrojom infekcie pacienti infikovaní novým koronavírusy; asymptomaticky infikovaní ľudia môžu byť tiež zdrojom infekcie. Na základe súčasného epidemiologického šetrenia je inkubačná doba 1 až 14 dní, väčšinou 3 až 7 dní. Medzi hlavné prejavy patrí horúčka, únava a suchý kašeľ. V niekoľkých prípadoch sa vyskytuje preťaženie nosa, nádcha, bolesť hrdla, myalgia a hnačka. Závažný akútny respiračný syndróm - koronavírus-2 (SARS-CoV-2) je nesegmentovaný. Je príčinou ochorenia Coronavirus-0 (COVID-19) pre bežného človeka je nákazlivá. SARS-CoV-2 má niekoľko štruktúrnych proteínov, vrátane hrotu (S), obalu (E), membrány (M) a nukleokapsida (N).

V súčasnej dobe existuje mnoho variantov nového koronavírusy (SARS-CoV-2) a mutácie N501Y a jej približné varianty priťahujú pozornosť, pretože ich mutačné poloha je umiestnená v špičkovej glykoproteínové receptorové väzobné doméne vírusu, čím sa mení účinnosť infikovaného vírusom. Analýza in silico preukázala, že mutácia N501Y nezmenila primárnej a terciárnej proteínovú štruktúru RBD domény spike proteínu. Jeho antigenicita preto zostáva nezmenená.

【ZÁSADA】

Testovací prúžok sa skladá z nasledujúcich troch častí, menovite vzorkovej podložky, reagenčné podložky a reakčné membrána. Reagenčné membrána obsahuje koloidné zlato konjugovanej s monoklonálnymi protilátkami proti novému koronavírusy; reakčná membrána obsahuje sekundárnej protilátky pre nový koronavírus a polyklonálnej protilátky proti globulínu, ktoré sú vopred imobilizované na membráne.

【ODBER A PRÍPRAVA VZORIEK】

1. Odber vzoriek:

Vzorka orálny tekutiny by mal byť nasávaný pomocou odberových nástrojov dodávaných so sadou. Postupujte podľa podrobných pokynov na použitie nižšie. S týmto testom by sa nemali používať žiadne iné nástroje pre odber. Možno použiť orálny tekutinu odobratú kedykoľvek počas dňa.

2. Príprava vzoriek:

Keď sú sliny odobraté, postupujte podľa pokynov na prípravu vzorky s pufrom dodaným so súpravou.

【NÁVOD NA POUŽITIE】

Pred testovaním nechajte testovacie zariadenia, vzorka a extrakčné pufer na dosiahnutie rovnováhy na izbovú teplotu (15-30 ° C). Po dobu najmenej 10 minút pred odberom vzorky orálny tekutiny nevkladajte do úst nič, vrátane jedla, pitia, gumy, tabaku, vody a ústnych vôd.

1. vypľuje dostatok slín do misky / vaku na sliny.

2. Vyberte extrakčné skúmavku a fľašu extrakčného pufra, odstráňte viečko fľaše extrakčného pufra a pridajte všetok extrakčný pufer do extrakčnej skúmavky.

3. Odkapávejte kvapkou dostatok slín, uistite sa, že hladina kvapaliny nepresahuje tunel medzi dolným airbagom a plastovou rúrkou, všetky sliny v plastovej rúrke preneste do extrakčnej trubice.

4. Vyberte trysku a uzavrite ju do extrakčnej skúmavky, jemne s ňou asi 5 sekúnd vertikálne pretrepávajte, aby sa sliny dobre premiešali s extrakčným pufrom. Preložte použitý pohár / sáčok na polovicu a zlikvidujte ho do plastového vrecka ako lekársky odpad v súlade s miestnymi predpismi.

5. Vyberte testovacie zariadenie z uzavretého fóliového vrecka a použite ho čo najskôr. Najlepšie výsledky dosiahnete, ak sa test vykoná ihneď po otvorení fóliového vrecka. Položte testovacie zariadenia na čistý a rovný povrch. Preneste 3 kvapky vzorky do jamky na vzorku testovacieho zariadenia zvisle, spustite časovač.

6. Prečítajte si výsledok za 10 ~ 20 minút. Výsledok Neinterpretujte po 20 minútach.

Obsah balenia:
- 20 testovacích kaziet, každá je samostatne balená.
- 20 skúmaviek na odber vzoriek
- 20 jednorazových prostriedkov pre odber vzoriek slín
- 20 kvapátok
- 20 testovacích kaziet
- 1 príbalový leták

Zoznam antigénnych testov, pre ktoré vydalo ministerstvo výnimku nájdete tu:

https://www.mzcr.cz/seznam-antigennich-testu-pro-ktere-vydalo-mz-vyjimku/

DPH odpustilo podľa rozhodnutia Ministerstava financií. Toto rozhodnutie je oznámené podľa § 260 ods. 3 daňového poriadku zverejnením vo Finančnom spravodajcovi.

Rychlý kontakt

  • + 420 777 771 077
  • obchod@maxeuro.cz
  • prodejnamax
Najdete nás i na MALL.SK platba kartou